Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport.

Maatwerk verpakkingen

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Transportkisten

Transportkisten

Transportkisten zijn onmisbaar wanneer u verhuist, vooral als het gaat om het veilig vervoeren van uw waardevolle bezittingen. Vanuit onze vestiging in ’s-Hertogenbosch, biedt Sars Verhuizingen & Verpakkingen op maat gemaakte verpakkingskisten en houten exportkisten voor uw verhuis- en transportbehoeften. Onze houten transportkisten, exportkisten en andere transportverpakkingen op maat zijn ontworpen om uw eigendommen optimaal te beschermen tijdens het transport. Onze houten exportkisten zijn ideaal in diverse situaties; of het nu gaat om een lokale verhuizing of een internationale verplaatsing. Houten verpakkingsmateriaal biedt niet alleen stevigheid, maar ook de noodzakelijke beveiliging tegen externe factoren.

Neem contact met ons op

Bel ons: 073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Bij ons bedrijf geniet u van maatwerk in transportkisten

Als gespecialiseerd verhuisbedrijf begrijpen wij het belang van betrouwbare verpakkingskisten op maat. Daarom vervaardigen wij houten transportkisten en verpakkingskisten op maat die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen. Onze exportkist op maat voldoet aan de strenge ISPM 15-normen, wat belangrijk is voor internationale verzendingen. Deze houten exportkisten en transportverpakkingen zorgen ervoor dat uw goederen veilig en zonder schade aankomen op hun bestemming. Met onze maatwerkoplossingen en ons houten verpakkingsmateriaal bent u verzekerd van zorgeloos transport.

De voordelen van houten kisten voor transport

Wanneer u kiest voor onze houten kisten op maat, profiteert u van verschillende voordelen. Houten kisten zijn ideaal verpakkingsmateriaal voor het verhuizen van zware spullen, omdat ze zowel duurzaam als stevig zijn. Onze stevige kratten zijn niet alleen robuust, maar ook veelzijdig inzetbaar. Of het nu gaat om kwetsbare kunstvoorwerpen of omvangrijke meubelstukken, onze houten transportverpakkingen bieden de ultieme bescherming tegen stoten, vocht en andere transportrisico’s.

Vraag uw offerte aan voor onze houten verpakkingskisten op maat

Bent u klaar voor een verhuizing op maat met onze houten verpakkingskisten? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte voor onze houten transportverpakkingen. Wij bieden niet alleen verpakkingen voor uw verhuizing, maar ook een complete service die is afgestemd op uw individuele behoeften. Of u nu behoefte heeft aan een kist op maat of een volledige transportdienst, wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat ons uw zorgen wegnemen met ons op maat gemaakte houten verpakkingsmateriaal!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen