Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Transportkisten

Transportkisten

Transportkisten zijn onmisbaar wanneer u verhuist, vooral als het gaat om het veilig vervoeren van uw waardevolle bezittingen. Vanuit onze vestiging in ’s-Hertogenbosch, biedt Sars Verhuizingen & Verpakkingen op maat gemaakte oplossingen voor uw verhuis- en transportbehoeften. Onze houten transportkisten op maat zijn ontworpen om uw eigendommen optimaal te beschermen tijdens het transport, of het nu gaat om een lokale verhuizing of een internationale verplaatsing. Een transportkist uit hout biedt niet alleen stevigheid, maar ook de noodzakelijke beveiliging tegen externe factoren.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Bij ons bedrijf geniet u van maatwerk in transportkisten

Als gespecialiseerd verhuisbedrijf begrijpen wij het belang van betrouwbare verpakkingsoplossingen. Daarom vervaardigen wij houten transportkisten op maat die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen. Onze exportkist op maat voldoet aan de strenge ISPM 15-normen, wat essentieel is voor internationale verzendingen. Deze houten exportkisten zorgen ervoor dat uw verhuisspullen veilig en zonder schade aankomen op hun bestemming. Met onze maatwerkoplossingen bent u verzekerd van een zorgeloze verhuizing.

De voordelen van houten kisten voor transport

Wanneer u kiest voor onze houten kisten op maat, profiteert u van verschillende voordelen. Houten kisten zijn ideaal voor het verhuizen van zware spullen, omdat ze zowel duurzaam als stevig zijn. Onze stevige kratten zijn niet alleen robuust, maar ook veelzijdig inzetbaar. Of het nu gaat om kwetsbare kunstvoorwerpen of omvangrijke meubelstukken, onze houten verpakkingskisten bieden de ultieme bescherming tegen stoten, vocht en andere transportrisico’s.

Vraag uw offerte aan

Bent u klaar voor een verhuizing op maat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte. Wij bieden niet alleen verpakkingen voor uw verhuizing, maar ook een complete service die is afgestemd op uw individuele behoeften. Of u nu behoefte heeft aan een kist op maat of een volledige verhuisdienst, wij staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Laat ons uw verhuiszorgen wegnemen met onze op maat gemaakte transport- en verpakkingsoplossingen!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen