Home ยป Bedrijfsverhuizing

Jaarlijks vinden in Nederland zeker 25.000 bedrijfsverhuizingen plaats. Deze betekenen slapeloze nachten voor degenen die de verhuizing moeten coördineren. Aan een bedrijfsverhuizing gaat immers een onvoorstelbare hoeveelheid klussen en klusjes vooraf. Een bedrijf kan niet zomaar even haar deuren sluiten om te gaan verhuizen. Een gedegen verhuisplan is van belang om zowel de verhuizing goed te laten verlopen als wel om uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven. Sars Verhuizingen & Verpakkingen, ons bedrijf uit ’s-Hertogenbosch, helpt u graag om dit plan op te stellen én uit te voeren

Wij regelen uw bedrijfsverhuizing van a tot z

Bij projectverhuizingen komen veel verschillende activiteiten kijken. Daarom heeft ons ervaren transportbedrijf projectleiders die met hun ervaring een helder en concreet verhuisplan met u op stellen. Naar welke exacte locatie moeten de goederen? Waar kunt u zelf voor zorgen en wat wilt u dat wij voor u uitvoeren? Dat is allemaal belangrijke informatie waar geen misverstanden over mogen bestaan. Daarom kunnen wij alles vastleggen in een uitvoerig draaiboek voor uw verhuizing. Wij zien hierbij geen details over het hoofd. Zo zorgen we ook voor een tijdelijke opslag van uw goederen wanneer nodig. Daarnaast zijn kwalitatieve verpakkingen voor uw verhuis erg belangrijk. Deze maken wij op maat voor u. Tijdens de volledige voorbereiding, verhuizing en eventuele evaluatie heeft u te maken met één aanspreekpunt. U rekent dus steeds op een eenduidige en heldere communicatie.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u graag met onze experts in zee gaan voor uw bedrijfsverhuizing? Neem dan vandaag nog contact met ons op om uw specifieke situatie te bespreken. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Ook zware machines verplaatsen is voor ons geen probleem. Zet vandaag nog de stap!

Neem contact op

Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.

Graaf van Solmsweg 40
5222 BP 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6211648
Fax: 073-6220610
E-mail: info@sars.nl

Sars Verhuizingen & Verpakkingen