Home » Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Waar moet uw vracht naartoe? Sars Verhuizingen & Verpakkingen B.V. uit ’s-Hertogenbosch zorgt ervoor dat uw waardevolle goederen op de juiste plaats van bestemming komen. Waar ook ter wereld. Sars Verhuizingen & Verpakkingen handelt veilig, betrouwbaar en bovenal snel. Het bedrijf beseft dat u uw spullen zo snel mogelijk wilt laten bezorgen. En zet dan ook alles op alles om dat op basis van een uitgebreide dienstverlening in weg, zee of luchttransport voor u te realiseren.

Sars: een allround erkende verhuizer
Sars Verhuizingen & Verpakkingen begon ooit met het vervoer van melkbussen tussen Kerkdriel en ’s-Hertogenbosch. Vandaag de dag geldt het bedrijf als een allround erkende verhuizer die van vele markten thuis is. Van opslag en vervoer tot transport en verhuizen. Tijdens de lange geschiedenis van de verhuizer is veel veranderd, al zijn sommige zaken nog altijd hetzelfde. Sars Verhuizingen & Verpakkingen is een familiebedrijf, met een team dat voor u graag de schouders eronder zet.

ISPM 15 verpakking als maatwerk
Dat enthousiasme merkt u bijvoorbeeld als het gaat om verpakkingen. Sars maakt deze op maat, met kisten en kratten die tegen een stootje kunnen. Uw goederen blijven veilig en droog tijdens het vervoer in de trucks en vrachtwagens. Bovendien werkt Sars volgens de ISPM 15 norm. Die staat voor een houten verpakking die overal ter wereld probleemloos doorgang vindt. Dankzij de ISPM 15 norm weet u dus zeker dat uw verpakking onderweg geen vertraging oploopt.

Geen omkijken naar machine verhuizingen
Het maatwerk door Sars ervaart u ook op het vlak van machine verhuizingen. Een vak apart, maar wel een vak waar Sars thuis in is. Het bedrijf gaat verder dan alleen verhuizen en kan uw machines demonteren en monteren. Met Sars heeft u geen omkijken naar machine verhuizingen. En dat is dan ook precies wat het bedrijf u biedt: flexibiliteit om te ontzorgen.

Vervoer en transport naar elke locatie
Wellicht denkt u bij vervoer en transport in eerste instantie wat dichter bij huis. Maar wat als het gaat om vervoer en transport naar het buitenland? Binnen Europa of zelfs daarbuiten? Ook dan levert Sars uw goederen snel en veilig af, waarbij het bedrijf eventueel ook de overslag verzorgt. Die dienstverlening, dat is Sars ten voeten uit. Het bedrijf staat als transportbedrijf en erkende verhuizer op elk moment voor u klaar. Om vervolgens razendsnel voor u te schakelen.

Neem contact op

Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.

Graaf van Solmsweg 40
5222 BP 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6211648
Fax: 073-6220610
E-mail: info@sars.nl

Sars Verhuizingen & Verpakkingen