Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport.

Maatwerk verpakkingen

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Exportkratten

Exportkratten

Voor stevige en betrouwbare exportkratten gaat u naar Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ‘s-Hertogenbosch. Wij maken niet zomaar exportverpakkingen, wij maken ze geheel voor u op maat. Dat betekent dat we ze in elke gewenste maat kunnen maken, maar dat we ook de condities van de kratten kunnen beïnvloeden. Zo kunnen we bijvoorbeeld antioxidatie of vochtabsorberende middelen toevoegen om uw vracht in goede conditie te houden en veilig te laten aankomen op plaats van bestemming.

Neem contact met ons op

Bel ons: 073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Met onze exportkratten komt uw vracht veilig en snel aan op plaats van bestemming

Bent u op zoek naar veilige exportverpakkingen van hout? Dan is ons verhuisbedrijf uw ideale partner. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van stevige kratten en kisten op maat. Het hout dat we voor deze exportkratten gebruiken voldoet aan alle eisen die gesteld zijn in de ISPM 15-norm. Dit betekent dat het hout van onze exportverpakkingen behandeld is met Heat Treatment of Methylbromide begassing. Dankzij deze behandeling vinden er geen handelsbelemmeringen naar het buitenland plaats en kunnen onze stevige kratten zonder problemen naar het buitenland getransporteerd worden.

Bel ons vandaag nog uw exportverpakkingen

Wilt u meer weten over het op maat laten maken van uw exportkratten? Of wilt u graag meer informatie over onze andere verpakkingen voor verhuizingen? Neem dan eens contact met ons op door te bellen naar 073-6211648. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over onze stevige kratten en horen graag waarmee ze u van dienst kunnen zijn.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen