Home » Verpakkingen

Verpakkingen

Voor verschillende bedrijven verzorgen wij het verpakken en verzenden van goederen. Deze goederen worden verzonden in een op maat gemaakte kist of krat evt. voorzien van vochtabsorberende en/of antioxidatie middelen zodat alles goed beschermd op de plaats van bestemming aan komt.

Ook zijn wij gecertificeerd voor de ISPM 15.norm
De ISPM-15 geldt voor ‘Wood packaging’ oftewel hout of houtproducten die gebruikt worden voor ondersteuning, bescherming of transport van goederen dus verpakkings- en stuwhout. Om handelsbelemmeringen naar buitenland te voorkomen dient het verpakkings- en stuwhout behandelt te worden doormiddel van een Methylbromide begassing of een Heat Treatment (HT). De Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV) ziet er op toe dat hout voor de export voldoet aan de ISPM-15 eisen. Daarnaast verzorgt de SMHV de certificering van bedrijven, waarna deze bevoegd zijn om hout te behandelen conform ISPM-15. Dit wil zeggen dat alle houtproducten die wij leveren, overal te wereld zonder problemen kunnen worden ingevoerd.

Voor het vervoer van goederen naar het buitenland kunnen wij het totale traject voor u verzorgen. Van het ophalen van de goederen tot het verpakken in kisten, kratten, containers of op vrachtwagen. Wij kunnen er voor zorgen dat alles op de plaats van bestemming komt. Sars zorgt er voor dat het goed komt!

Neem contact op

Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.

Graaf van Solmsweg 40
5222 BP 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6211648
Fax: 073-6220610
E-mail: info@sars.nl