Home » Verpakkingen

Bent u op zoek naar verpakkingen voor de verhuizing van uw goederen in regio ’s-Hertogenbosch? Sars Verhuizingen & Verpakkingen is de expert die u zoekt. Voor verschillende bedrijven verzorgen wij het verpakken en verzenden van goederen. Deze goederen worden verzonden in een op maat gemaakte kist of krat, eventueel voorzien van vochtabsorberende en/of antioxiderende middelen zodat alles goed beschermd op de plaats van bestemming aan komt.

Hoogkwalitatieve verpakkingen voor uw verhuizing

Als ervaren transportbedrijf weten wij hoe belangrijk kwalitatieve verpakkingen zijn bij uw verhuizing. Daarom vervaardigen wij houten transportkisten op maat om aan uw specifieke verpakkingsnoden te voldoen. Van kleine kisten tot reusachtige verpakkingen voor grote ladingen, voor ons is niets te moeilijk. Onze exportkratten– en kisten zijn steeds bijzonder stevig en uitstekend geïsoleerd, waardoor u weet dat uw kostbare goederen goed beveiligd zijn tijdens het transport.

Wij zijn gecertificeerd voor de ISPM 15-norm

De ISPM 15 geldt voor ‘wood packaging’ oftewel hout of houtproducten die gebruikt worden voor de ondersteuning, bescherming of transport van goederen (verpakkings- en stuwhout). Om handelsbelemmeringen naar buitenland te voorkomen, dient het verpakkings- en stuwhout behandelt te worden doormiddel van een Methylbromide begassing of een Heat Treatment (HT). De Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV) ziet erop toe dat hout voor de export voldoet aan de ISPM 15-eisen. Daarnaast verzorgt de SMHV de certificering van bedrijven, waarna deze bevoegd zijn om hout te behandelen conform ISPM 15. Wij hebben deze certificatie gekregen en vervaardigen al ons verpakkingshout volgens de ISPM 15-normen. Dit wil zeggen dat alle houtproducten die wij leveren, overal ter wereld zonder problemen kunnen worden ingevoerd.

Reken op ons voor kwalitatieve verpakkingen

Voor het vervoer van goederen naar het buitenland kunnen wij het totale traject voor u verzorgen met ideale verpakkingsoplossingen. Van het ophalen van de goederen tot het inpakken en verpakken in kisten, kratten, containers, wij staan voor u klaar. Met ons internationale vrachtwagentransport zorgen wij er tenslotte voor dat alles op de plaats van bestemming komt. Sars zorgt ervoor dat het goedkomt! Neem snel contact met ons op en wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag om de verpakkingen voor uw verhuizing te vervaardigen.

Neem contact op

Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.

Graaf van Solmsweg 40
5222 BP 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6211648
Fax: 073-6220610
E-mail: info@sars.nl

Sars Verhuizingen & Verpakkingen