Home ยป Transport

In de dynamische wereld van vandaag zijn betrouwbare transportdiensten in Nederland onmisbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Goede transportbedrijven in Nederland herkennen de unieke behoeften van elke klant en bieden oplossingen aan die zowel efficiënt als kosteneffectief zijn. Bij Sars Verhuizingen & Verpakkingen, ons bedrijf uit ’s-Hertogenbosch, begrijpen we het belang van  snel en correct transport. Wij garanderen dat uw goederen veilig, op tijd en in perfecte staat op hun bestemming aankomen.

Snelle en kwalitatieve transportdiensten op maat

Wanneer het aankomt op transport op maat, overstijgen de transportdiensten van ons bedrijf de standaardverwachtingen van andere transportbedrijven. Voor het vervoer van goederen en machinetransport beschikken we over verschillende voertuigen, zodat wij voor ieder transport de juiste wagen hebben. Zowel voor grote als kleine vrachten kunnen wij de juiste wagens inzetten, van 15 m3 bestelwagens, gesloten wagens tot en met een schuifzeil trailer van 13,60 m. Moeten uw goederen gehesen worden, dan is dit geen probleem voor onze motorwagen met een kraan van 19 ton/meter. Met deze auto kunnen we zelf laden en lossen, bijvoorbeeld van 20 voet containers, staalconstructies, besturingspanelen, enzovoort. Als ervaren transportbedrijf zetten wij ons in om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor wie op zoek is naar transportbedrijven voor internationaal vrachtwagentransport, bieden wij bovendien een breed scala aan internationale verzendopties die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Werk samen met een specialist in transport

Bent u op zoek naar ervaren transportbedrijven voor nationaal en internationaal transport? Schakel dan ons internationale transportbedrijf in. Of het nu gaat om lokale leveringen of wereldwijde verzendingen, wij staan klaar om u te ondersteunen met uw verpakkingen en logistieke behoeften. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een container beladen wanneer u gaat verhuizen om uw bezittingen tijdelijk op te slaan. Neem vandaag nog contact met ons op om een op maat gemaakte offerte aan te vragen voor onze transportdiensten. Ontdek de efficiëntie, veiligheid en het gemak van samenwerken met een expert in transport en logistiek. Uw tevredenheid is onze prioriteit en wij verheugen ons erop om samen te werken aan uw volgende project met transport op maat.

Neem contact op

Sars Verhuizingen en Verpakkingen B.V.

Graaf van Solmsweg 40
5222 BP 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6211648
Fax: 073-6220610
E-mail: info@sars.nl

Sars Verhuizingen & Verpakkingen