Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport.

Maatwerk verpakkingen

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Zware spullen laten verhuizen

Zware spullen laten verhuizen

Als u zware spullen wilt laten verhuizen of verplaatsen, dan schakelt u Sars Verhuizingen & Verpakkingen uit ‘s-Hertogenbosch in. Om wat voor spullen het ook gaat, wij zorgen ervoor dat ze snel, veilig en betrouwbaar aankomen op plaats van bestemming. Wij zijn een allround en erkende verhuizer waar u op kunt vertrouwen.

Neem contact met ons op

Bel ons: 073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Zware spullen laten verhuizen door onze vakmannen

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven om hun zware spullen te verplaatsen. Heeft u als particulier een nieuw huis gekocht? En zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf om ook uw zware spullen te laten verhuizen? Denk bijvoorbeeld aan een piano, terrarium of andere zware objecten. U heeft met veel zorg uw huis uitgekozen, dus moeten uw spullen ook met diezelfde zorg verhuisd worden. Daarvoor schakelt u best een ervaren transportbedrijf in zoals het onze. Ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u ons inschakelen. Wij begrijpen dat een bedrijf niet zomaar haar deuren kan sluiten en verhuizen. Daarom stellen wij een gedegen verhuisplan op om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen en leggen we alles vast in een handig draaiboek. Al uw zware spullen, inclusief zware machines, kunnen wij zonder problemen verplaatsen naar uw gewenste locatie.

Reken op onze diensten

Wij zijn er voor het laten verhuizen van zware spullen voor particulieren en bedrijven. Maar u kunt ons ook inschakelen voor andere diensten, zoals professionele verpakkingsoplossingen. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem snel contact met ons op door te bellen naar 073-6211648!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen