Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Zware spullen laten verhuizen

Zware spullen laten verhuizen

Als u zware spullen wilt laten verhuizen, dan schakelt u Sars Verhuizingen & Verpakkingen in. Wij zijn er zowel voor bedrijven als particulieren en kunnen zelfs machines verhuizen. Om wat voor spullen het ook gaat, wij zorgen ervoor dat het snel, veilig en betrouwbaar aankomt op plaats van bestemming. Wij zijn een allround en erkende verhuizer waar u op kunt vertrouwen.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Zware spullen laten verhuizen door Sars Verhuizingen & Verpakkingen uit ‘s-Hertogenbosch

Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. Heeft u als particulier een nieuw huis gekocht? En zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf om ook uw zware spullen te laten verhuizen? Denk bijvoorbeeld aan een piano, terrarium of andere zware objecten. U heeft met veel zorg uw huis uitgekozen, dus moeten uw spullen ook met diezelfde zorg verhuisd worden. Daarvoor schakelt u Sars Verhuizingen & Verpakkingen in, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Maar ook voor bedrijfsverhuizingen kunt u ons inschakelen. Wij begrijpen dat een bedrijf niet zomaar haar deuren kan sluiten en verhuizen. Daarom stellen wij een gedegen verhuisplan op om de verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen en leggen we alles vast in een draaiboek. U kunt ook alle zware spullen zoals kostbare machines door ons laten verhuizen.

Onze diensten

Wij zijn er voor het laten verhuizen van zware spullen voor particulieren en bedrijven. Maar u kunt ons ook inschakelen voor opslag, transport en professionele verpakkingen. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen