Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport.

Maatwerk verpakkingen

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » ISPM 15 exportkisten

ISPM 15-exportkisten

ISPM 15-gecertificeerde exportkisten vindt u bij Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn er voor het verpakken en verzenden van goederen. Hiervoor maken wij speciale kisten of ander verpakkingshout op maat, volledig volgens de ISPM 15-normen. Wij zorgen ervoor dat uw vracht veilig en snel aankomt op de plaats van bestemming, hoe groot of klein ook. U kunt vertrouwen op onze verpakkings- en transportdiensten.

Neem contact met ons op

Bel ons: 073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

ISPM 15-gecertificeerde exportkisten op maat

Wij maken transportkisten op maat die gecertificeerd zijn voor de ISPM 15-norm. Deze norm geldt voor houtproducten die gebruikt worden voor het verpakken van vracht. Dit hout dient behandeld te zijn met Methylbromide begassing of Heat Treatment om handelsbelemmeringen bij transport naar het buitenland te voorkomen. Al onze houten exportkisten zijn ISPM 15-gecertificeerd, wat betekent dat u nergens handelsbelemmeringen zult ondervinden wanneer u bij ons een kist of ander verpakkingshout laat maken. Als ervaren verhuisbedrijf weten wij hoe belangrijk kwalitatieve kisten zijn en hechten wij er enorm veel belang aan om enkel topkwaliteit af te leveren.

Vraag een offerte aan voor uw op maat gemaakte kisten

Wij maken uw ISPM 15-gecertificeerde exportkisten en ander verpakkingshout op maat en kunnen deze ook voorzien van bijvoorbeeld antioxidatiemiddelen of vochtabsorberende middelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw vracht, wat deze dan ook is, veilig aankomt op plaats van bestemming. U kunt bij ons ook altijd terecht voor een snelle, veilige en betrouwbare service. Wilt u meer weten over onze ISPM 15-gecertificeerde exportkisten en onze andere verpakkingsoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen