Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » ISPM 15 exportkisten

ISPM 15 exportkisten

ISPM gecertificeerde exportkisten vindt u bij Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn er voor het verpakken en verzenden van goederen. Hiervoor maken wij op maat gemaakt kisten of kratten. Wij zorgen ervoor dat het veilig en snel aankomt op de plaats van bestemming, wat de vracht ook is. U kunt vertrouwen op onze verpakkings- en transportdiensten.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

ISPM 15 gecertificeerde exportkisten uit ‘s-Hertogenbosch

Wij maken exportkisten op maat die gecertificeerd zijn voor de ISPM 15 norm. Deze norm geldt voor houtproducten die gebruikt worden voor het verpakken van vracht. Dit hout dient behandeld te zijn met Methylbromide begassing of Heat Treatment om handelsbelemmeringen naar het buitenland te voorkomen. Al onze houten exportkisten zijn ISPM 15 gecertificeerd wat betekent dat we nergens handelsbelemmeringen zullen ondervinden.

Op maat gemaakte kisten

Wij maken de ISPM 15 gecertificeerde exportkisten op maat en kunnen deze ook voorzien van bijvoorbeeld antioxidatie middelen of vochtabsorberende middelen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw vracht, wat deze dan ook is, veilig aankomt op plaats van bestemming. U kunt bij ons ook altijd terecht voor een snelle, veilige en betrouwbare service. Wilt u meer weten over onze ISPM 15 gecertificeerde exportkisten, neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen