Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport.

Maatwerk verpakkingen

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Internationaal vrachtwagentransport

Internationaal vrachtwagentransport

Voor internationaal vrachtwagentransport schakelt u Sars Verhuizingen & Verpakkingen in. Zo kunt u ons ook inschakelen voor houten kisten op maat, die voldoen aan de ISPM 15 norm, voor overdekt en verwarmd transport en internationaal vrachtwagentransport. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Neem contact met ons op

Bel ons: 073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Internationaal vrachtwagentransport door een expert

Voor internationaal vrachtwagentransport kunt u met een gerust hart ons transportbedrijf inschakelen. We beschikken namelijk over verschillende voertuigen en hebben voor ieder transport de juiste wagen. Gaat het om een kleine vracht? Dan zetten we onze 15 m3 bestelwagen in. Gaat het om een erg grote vracht, bijvoorbeeld zware machines, dan hebben we een schuifzeil trailer van 13,60 meter beschikbaar. Als uw goederen gehesen moeten worden, dan kunnen we dat ook voor u regelen. Hiervoor hebben we namelijk een motorwagen met 19 ton/kraan, waarmee we zelf zware vracht kunnen laden en lossen. Bovendien staan we voor u klaar om u te assisteren met uw uitvoerdocumenten. Kortom, als u op zoek bent naar een internationaal transportbedrijf zijn wij uw ideale partner.

Werk samen met een betrouwbare partner

U kunt uw vracht laten verpakken in onze betrouwbare exportkratten. Deze zijn ISPM 15-gecertificeerd, wat betekent dat ons hout voldoet aan alle exporteisen en dus alle handelsbelemmeringen voorkomen worden. Voor meer informatie over ons internationaal vrachtwagentransport en onze overige diensten kunt u contact opnemen door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen