Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport.

Maatwerk verpakkingen

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Internationale transportbedrijven Nederland

Internationaal transportbedrijf in Nederland

Sars Verhuizingen & Verpakkingen is één van de beste internationale transportbedrijven in Nederland. Laat daarom uw internationale verhuizing uitvoeren door onze professionals. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en veilig aankomen bij hun internationale bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa.

Neem contact met ons op

Bel ons: 073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Beste van alle internationale transportbedrijven in Nederland

Ons allround transportbedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de beste en meest betrouwbare transportbedrijven van Nederland. Sars Verhuizingen & Verpakkingen kan u zowel binnen als buiten Europa helpen met het transporteren van uw verhuisspullen. Als één van de beste internationale transbedrijven verzorgen wij graag het hele traject van het transport van uw goederen naar het buitenland. Van het ophalen van uw spullen, tot aan het verpakken in kratten, containers of op de vrachtwagen, wij nemen het graag op ons. U kunt uw goederen met een gerust hart aan ons toevertrouwen. We zorgen dat uw waardevolle goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming worden geleverd dankzij ons internationaal vrachtwagentransport. Bovendien zijn we u graag van dienst bij het regelen van uw uitvoerdocumenten.

Ontdek al onze transportmogelijkheden

Als u ons transportbedrijf kiest als een van de internationale transportbedrijven van Nederland, dan leveren wij uw goederen met veel zorg veilig af op locatie in het buitenland. Heeft u interesse in onze diensten? Laat het ons weten en bel ons op het nummer 073-6211648Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen