Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Houten transportkisten op maat

Houten transportkisten op maat

Voor houten transportkisten op maat gaat u naar Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn een betrouwbaar verhuis- en transportbedrijf en u kunt ons niet alleen inschakelen voor het maken en transporteren van houten transportkisten op maat, maar ook voor zowel particuliere verhuizingen of bedrijfsverhuizingen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg; we kunnen ook zware machines verhuizen en u kunt bij ons ook terecht voor overdekte en verwarmde opslag.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Houten transportkisten op maat: ISPM 15 gecertificeerd

Wij maken houten transportkisten op maat. Wat u ook wilt vervoeren, wij leveren maatwerk zodat uw vracht veilig op plaats van bestemming kunnen bezorgen. Zo kunnen wij de houten transportkisten op maat ook voorzien van bijvoorbeeld vochtabsorberende of antioxidatie middelen om uw vracht beschermd te houden. Daarnaast is het hout dat we gebruiken voor de transportkisten ISPM 15 gecertificeerd. Dit betekent dat het hout behandeld is met Heat Treatment of Methylbromide begassing. Op deze manier worden handelsbelemmeringen naar het buitenland voorkomen en kunnen wij dus transporteren naar elk gewenst land.

Het vervoer van uw vracht

Wij kunnen niet alleen de houten transportkisten op maat voor u verzorgen, maar het totale traject van het vervoer van goederen naar het buitenland. U kunt erop rekenen dat het goed komt als u Sars Verhuizingen & Verpakkingen inschakelt! Wilt u meer weten over onze houten transportkisten op maat of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht