Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Exportkist op maat

Exportkist op maat

Sars Verhuizingen & Verpakkingen kan voor u een exportkist op maat maken. Om uw vracht zo efficiënt mogelijk te transporteren, is het van belang om deze te verpakken in een stevige exportkist die op maat gemaakt is. Daar kunt u ons voor inschakelen; maar wij kunnen ook het gehele transporttraject van u overnemen. Wij zorgen er altijd voor dat alles snel en veilig aankomt op plaats van bestemming. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Een exportkist op maat voor snel en efficiënt transport

U bent bij Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ’s-Hertogenbosch aan het juiste adres voor een exportkist op maat. Wij verzorgen het verpakken en verzenden van goederen voor veel verschillende bedrijven. We kunnen deze niet alleen qua afmetingen op maat maken, maar ook qua condities. Zo kunnen we, als het nodig is, vochtabsorberende en antioxidatie middelen toevoegen zodat uw vracht goed beschermd aankomt op plaats van bestemming.

ISPM 15 norm

Onze exportkisten zijn gemaakt van hout dat voldoet aan de ISPM 15 norm. Dit betekent dat dit hout behandeld is met Heat Treatment of Methylbromide begassing waardoor handelsbelemmeringen naar het buitenland voorkomen worden. We kunnen uw vracht in een houten exportkist op maat dus naar elk gewenst land transporteren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen