Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Zware machines verplaatsen

Zware machines verplaatsen

Als u zware machines moet verplaatsen, schakel dan Sars Verhuizingen & Verpakkingen in. Wij zijn expert op het gebied van verhuizingen, voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast gaan we altijd een stapje verder voor onze klanten. Zo hebben wij ook de mankracht, expertise en capaciteit om uw zware machines te verhuizen en verplaatsen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat alles naar behoren verloopt!

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Zware machines verplaatsen: een vak apart

Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ’s-Hertogenbosch heeft de juiste materialen in huis om uw zware machines te kunnen verplaatsen. Gaat uw fabriek of bedrijf bijvoorbeeld verhuizen, dan is het van belang om een vakkundige specialist in te schakelen op het gebied van het verplaatsen, verhuizen, monteren en demonteren van zware machines. De mogelijkheden en oplossingen die wij bieden zijn eindeloos en altijd op maat. In combinatie met onze verhuisservice zal alles tot in de puntjes geregeld worden.

Verhuizingen

Tijdens de verhuizing van uw bedrijf kunnen wij met het juiste materieel uw zware machines zonder schade te maken verplaatsen en verhuizen. Naast bedrijfsverhuizingen, regelen wij ook verhuizingen voor particulieren. Wij zijn namelijk een Erkend Verhuisbedrijf en daardoor bent u ervan verzekerd van een soepele verhuizing. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of voor meer informatie bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht