Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Verhuisbedrijf Vught

Verhuisbedrijf Vught

Het kan dat u ervoor kiest om in zee te gaan met een verhuisbedrijf in de regio van Vught, Oss, Veghel of Zaltbommel. Maar waar valt dan bij u de keus op? Op een gespecialiseerd en professioneel bedrijf natuurlijk! Dan moet u bij SARS Verhuizingen en Verpakkingen B.V. wezen. Door de nodige kennis en kunde die wij hebben opgedaan binnen de markt kunnen wij u voorzien op een juiste, betrouwbare en kwalitatieve manier. Dat u met een goed gevoel terugkijkt naar de dienst die wij voor u hebben uitgevoerd is voor ons het voornaamste. Voor iedere klus geven wij dan ook de volle 100% inzet en wordt er gezorgd dat uw goederen op een juiste wijze vervoerd wordt naar de plek van bestemming. Zodoende zijn wij uw betrouwbare verhuisbedrijf in de regio van Drunen, Boxtel en Schijndel.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Een verhuisbedrijf werkzaam in de regio van Vught en Veghel met jarenlange ervaring

SARS Verhuizingen en Verpakkingen B.V. heeft jarenlange ervaring. Wij zijn begonnen in het jaar 1872, met het vervoer van melkbussen. Na een tijdje werden dit ook diverse andere spullen. Toentertijd bleek er in de stad toch meer werk te wezen dan in de omliggende dorpen, zodoende werd een verhuizing naar ‘s-Hertogenbosch een feit. Door de jaren heen werden we een allround transporteur van diverse spullen en zij we uitgegroeid tot het verhuisbedrijf in de regio van Oss, Schijndel, Zaltbommel, Boxtel en Drunen, zoals u ons vandaag de dag kent. Zodoende wij zij een begrip geworden in de regio bij zowel particulieren als bedrijven.

Diverse soorten diensten die wij u kunnen aanbieden

Als verhuisbedrijf in de regio van Oss, Vught en Veghel kunnen wij u voorzien van diverse soorten diensten. Wij hebben een breed en divers aanbod. Zodoende kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Wij zijn logischerwijs uw allround verhuisbedrijf in de regio van Zaltbommel, Schijndel, Boxtel en Drunen. Wij zorgen er dan ook voor dat uw spullen op een juiste en nette wijze worden geleverd binnen of bij uw nieuwe woning;
  • Voor bedrijfsverhuizingen bent u bij ons op het juiste adres. Jaarlijks vinden er 25.000 bedrijfsverhuizingen plaats. Vaak betekent dit slapeloze nachten voor degene die dit proces moet coördineren. Wij helpen u graag om dit uit handen te nemen en samen met u het hele proces te doorlopen;
  • Ook voor de opslag van uw spullen kunt u ons inschakelen. Het kan voorkomen dat uw woning al is verkocht en u kunt uw nieuwe woning nog niet in. Dan wilt u toch wel graag dat uw spullen op een veilige en nette plek zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw spullen worden opgeslagen in een van onze opslagcontainers van 10 kubieke meter.

Dit is slechts een kleine greep uit ons diverse en brede assortiment. Voor meer informatie over onze diensten als verhuisbedrijf in de regio van Vught, Drunen, Veghel en Boxtel kunt u gemakkelijk met ons contact opnemen.

Ook voor het verpakken van uw goederen

Naast de diensten die wij voor u kunnen voorzien als verhuisbedrijf in de regio van Oss, Zaltbommel en Schijndel kunnen wij ook uw producten verpakken. Zo zorgen wij voor sommige bedrijven er dan ook voor dat verpakking zodanig is ingedeeld dat het bestand is tegen de reis die ze moeten maken tijdens het verzenden. U kunt hierbij denken aan een op maat gemaakte kist of krat, vaak voorzien van vocht absorberende middelen zodat het op een juiste wijze op de plaats van bestemming komt. Wij zijn dan ook ISPM-15 gecertificeerd, dit betekent dat we hout of houtproducten gebruiken ter ondersteuning van het vervoer van diverse goederen.

Meer weten over de diverse diensten die wij u kunnen aanbieden?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als verhuisbedrijf in de regio van Vught, Veghel, Oss, Zaltbommel, Drunen, Boxtel of Schijndel? Dan kunt u ons snel en gemakkelijk bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 073-6211648. Wij vertellen u dan graag over de diverse diensten die wij voor u kunnen verwezenlijken. Wij gaan namelijk altijd voor een persoonlijke aanpak en een hoge servicegraad is wat u bij ons kunt verwachten. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord en laten zien dat onze reputatie als professioneel verhuisbedrijf in de regio van Veghel, Boxtel, Oss, Zaltbommel, Schijndel, Vught en Drunen is gebaseerd op zeer tevreden klanten, die onze werkzaamheden zelf hebben ervaren.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen