Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Inpakken en verpakken

Inpakken en verpakken

Voor het inpakken en verpakken van uw goederen moet u bij Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ‘s-Hertogenbosch zijn. Wij kunnen uw goederen namelijk voorzien van een stevige houten verpakking, zodat deze veilig getransporteerd kan worden. Daarnaast zijn al onze houten producten, zonder problemen, overal over de wereld in te voeren doordat ze voldoen aan de ISPM 15-eisen. Dit betekent dat ons hout op een speciale manier behandeld is waardoor het overal ter wereld door de douane heen komt.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Verhuizen, inpakken en verpakken met onze vakmannen

Ons verhuisbedrijf levert verschillende diensten. Zo kunt u in samenwerking met ons verhuizen, inpakken en verpakken. Dit doen wij allemaal volgens dezelfde standaard. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat uw goederen veilig, betrouwbaar en snel aankomen op plaats van bestemming. Bij het verpakken van uw goederen zorgen wij altijd voor een houten kist of krat die wel tegen een stootje kan. Wij kunnen deze houten verpakkingen ook voorzien van bijvoorbeeld vochtabsorberende middelen zodat uw goederen goed bewaard blijven. Dankzij het ISPM 15-label bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Ontdek onze inpakdiensten

Voor elk formaat goederen die wij inpakken en verpakken hebben we een transportvorm. Van klein tot groot, wij kunnen het vervoeren en gebruiken voor verhuizing. We hebben kleine bestelbusjes van 15men grote trailers van 13 meter lang. Wilt u graag gebruik maken van onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6211648Wij zijn u graag van dienst!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen