Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Opslag ‘s-Hertogenbosch

Opslag ‘s-Hertogenbosch

Bent u op zoek naar een opslag in ‘s-Hertogenbosch? Sars Verhuizingen & Verpakkingen staat graag voor u klaar! Wij zijn een allround erkende verhuizer die van vele markten thuis is. Sars Verhuizingen & Verpakkingen, het transportbedrijf in ‘s-Hertogenbosch is een echt familiebedrijf met een team dat van aanpakken houdt en graag al uw zorgen uit handen neemt.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Diverse opslag mogelijkheden in ‘s-Hertogenbosch

Bij Sars Verhuizingen & Verpakkingen heeft u keuze uit drie mogelijkheden:

  • U brengt uw inboedel zelf naar ons bedrijf om hier alles in de containers te laden;
  • Wij zorgen ervoor dat de containers voor uw deur staan, zodat u alles ter plekke in kunt laden;
  • Wij verzorgen het gehele proces. Van inladen en lossen tot het vervoer naar ons terrein.

Onze opslagcontainers zijn 10m³ groot en staan in een verwarmde en beveiligde opslagruimte. Staat er binnenkort een bedrijfsverhuizing op de planning, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Onze ervaren projectleiders stellen graag een helder verhuisplan voor u op. Tijdens de volledige voorbereiding, verhuizing en evaluatie heeft u contact met één aanspreekpunt. Een persoonlijke aanpak vinden wij erg belangrijk. Op die manier kunnen wij het beste op uw wensen en behoeften inspelen en wordt het beste resultaat bereikt.

Erkend transportbedrijf in ‘s-Hertogenbosch

Van machines tot een inboedel. Sars Verhuizingen & Verpakkingen, het transportbedrijf in ‘s-Hertogenbosch, kunt u voor ieder transport inschakelen. Niet alleen in Nederland, ook in Europa en zelfs buiten Europa zorgen wij ervoor dat uw levering veilig aankomt. Schakel ons transportbedrijf in ‘s-Hertogenbosch ook in voor bedrijfsverhuizingen, verpakkingen en een particuliere verhuizing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft een specifieke vraag over transport in ‘s-Hertogenbosch? Bel ons op het telefoonnummer 073-6211648 en onze ervaren medewerkers staan u graag te woord.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen