Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Container beladen

Container beladen

Sars Verhuizingen & Verpakkingen kan u helpen met een container te beladen. Wij verzorgen verhuizingen van begin tot eind en tot in het kleinste detail. Daarnaast is Sars Verhuizingen & Verpakkingen ook nog een Erkend Verhuisbedrijf waardoor u er zeker van bent dat we uw verhuizing goed regelen. Daarnaast helpen we ook bij het beladen van containers en het verpakken van uw goederen.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Een container van Sars Verhuizingen & Verpakkingen beladen

Bij het verhuizen kan het voorkomen dat u tijdelijk wat spullen ergens anders op moet slaan. Bijvoorbeeld als u al verhuisd bent uit uw oude huis, maar door verschillende redenen nog niet al uw spullen kwijt kunt in uw nieuwe huis. Opslag van goederen is dan een goede optie, en wij kunnen dit voor u regelen. Zo kunnen we uw container bij u aan huis beladen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Alles in één opslag
  • Container dichtbij, zodat er zo min mogelijk gelopen hoeft te worden
  • Er is geen bus, aanhanger of andere vrachtwagen voor nodig
  • U laadt direct in de container, u heeft dus geen extra handelingen zoals laden en lossen

Andere mogelijkheden in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch

Er zijn nog andere mogelijkheden om uw container te beladen. Zo kunt u uw goederen ook naar onze locatie brengen en uw container hier beladen, of wij verzorgen het laden voor u aan huis. De keuze is aan u, wij staan voor u klaar! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht