Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport.

Maatwerk verpakkingen

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Container beladen

Container beladen

Sars Verhuizingen & Verpakkingen kan u helpen met een container te beladen. Wij verzorgen verhuizingen van begin tot eind en tot in het kleinste detail. Daarnaast is Sars Verhuizingen & Verpakkingen ook nog een erkend transportbedrijf, waardoor u er zeker van bent dat we uw verhuizing goed regelen. Daarnaast helpen we ook bij het beladen van containers en het verpakken van uw goederen.

Neem contact met ons op

Bel ons: 073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Uw container eenvoudig aan huis beladen

Bij het verhuizen kan het voorkomen dat u tijdelijk wat spullen ergens anders op moet slaan. Opslag van goederen is dan een goede optie, en wij kunnen dit voor u regelen. Bij ons laat u gemakkelijk uw goederen in een container opslaan. Dit kan op verschillende manieren geregeld worden. Zo kunnen we uw container bij u op locatie beladen en u helpen met inpakken en verpakken. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Alles in één opslag
  • Container dichtbij, zodat er zo min mogelijk gelopen hoeft te worden
  • Er is geen bus, aanhanger of andere vrachtwagen voor nodig
  • U laadt direct in de container, u heeft dus geen extra handelingen zoals laden en lossen

Ontdek alle mogelijkheden

Er zijn nog andere mogelijkheden om uw container te beladen. Zo kunt u uw goederen ook naar ons transportbedrijf brengen en uw container hier beladen, of wij verzorgen het laden voor u op locatie. De keuze is aan u, wij staan voor u klaar! Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 073-6211648. U kunt bovendien bij ons terecht voor een gemakkelijke bedrijfsverhuizing en andere diensten.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen