Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Zware machines verhuizen

Zware machines verhuizen

Gaat u zware machines verhuizen, dan heeft u de materialen en vakkundigheid van Sars Verhuizingen & Verpakkingen uit ’s-Hertogenbosch nodig. Wij zijn specialist op het gebied van verhuizen en zijn dan ook een erkend verhuisbedrijf, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zorgen er altijd voor dat alles gebeurt zoals u het wenst en dat alles veilig en snel verhuisd wordt. Op ons kunt u rekenen!

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Zware machines verhuizen: een vak apart

Wij zijn niet zo maar expert op het gebied van verhuizen, wij weten ook dat het verhuizen van zware machines een vak apart is. Gelukkig hebben wij specialisten in huis die dit vak apart beheersen. Wij verhuizen machines in alle soorten en maten bieden veel oplossingen en mogelijkheden op het gebied van verplaatsen, monteren en demonteren van de machine, zodat deze heel en veilig aankomt op plaats van bestemming. Wij combineren het verhuizen van machines graag met de rest van uw bedrijfsverhuizing, zodat u alles bij één bedrijf kunt regelen. Wij zorgen ervoor dat het op plaats van bestemming aankomt, ook als dat betekent dat er transport naar het buitenland of over zee plaats moet vinden.

Schakel onze hulp in

Als u zware machines moet verhuizen, schakel dan onze hulp in. Onze vakkundige medewerkers kunnen u goed helpen en zorgen ervoor dat de verhuizing soepel verloopt. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht