Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Verpakkingshout ISPM 15

Verpakkingshout ISPM 15

Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ’s-Hertogenbosch gebruikt verpakkingshout dat voldoet aan de ISPM 15 norm. Wij maken namelijk houten exportkisten geheel op maat. Omdat we deze van hout maken, is het belangrijk dat het hout geen handelsbelemmeringen oplevert. Daarom zijn onze houten transportkisten allemaal gemaakt van verpakkingshout dat voldoet aan de ISPM 15 norm.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Verpakkingshout dat voldoet aan de ISPM 15 norm

Wij maken dus gebruik van verpakkingshout dat voldoet aan de ISPM 15 norm. Dit betekent dat we het behandeld hebben met Heat Treatment of Methylbromide begassing. Op deze manier voldoet het aan de eisen en worden handelsbelemmeringen naar het buitenland voorkomen. We kunnen deze houten exportkisten geheel op maat maken. Niet alleen betreffende de afmetingen, maar ook als het gaat om condities. Zo kunnen we de kisten voorzien van antioxidatie of vochtabsorberende middelen om op die manier de conditie van uw vracht te behouden en deze veilig aan te laten komen op plaats van bestemming.

Veilig, snel en betrouwbaar

U kunt bij ons altijd rekenen op snelle, veilige en betrouwbare service en transport. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht