Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Verhuizen naar andere stad

Verhuizen naar andere stad

Hulp nodig bij het verhuizen naar een andere stad, dan bent u bij Sars verhuizingen & verpakkingen aan het juiste adres. Heeft u een nieuwe woning op het oog, en zou u graag uw inboedel willen vervoeren, neem dan zeker contact op met Sars. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf dat al vele jaren verhuizingen realiseert, zowel particulier, als zakelijk. Zo is Sars in ’s-Hertogenbosch en omgeving een zeer bekende naam, welke wij in de loop van de vele jaren hebben verdient. Wij kunnen met onze verschillende auto’s al uw goederen vervoeren.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Verhuizen naar een andere stad met Sars Verhuizingen & Verpakkingen

Het verhuizen naar een andere stad is vaak al erg veel werk, waar veel dingen bij komen kijken. Bij Sars nemen wij graag al deze zorgen bij u uit handen. Zo is het verhuizen van inboedel en goederen ons specialisme. Naast het verhuizen van de inboedel kunnen wij ook voor opslag zorgen. Sars biedt vele opslag mogelijkheden voor uw inboedel, waaronder verwarmde opslag. Uw goederen zullen dan veilig en verwarmd worden opgeslagen, tot dat de nieuwe woning af is bijvoorbeeld. Het verhuizen naar een andere stad is dus geen probleem, wanneer u de hulp van Sars verhuizingen & verpakkingen inschakelt.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Voor het verhuizen naar een andere stad bent u dus bij Sars aan het juiste adres. Wij verplaatsen graag uw zware spullen. Mocht u graag willen verhuizen naar een andere stad, vraag dan gelijk een offerte op bij Sars verhuizingen & verpakkingen. Heeft u verdere vragen of komt u graag in contact met ons, wij zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer : 073-6211648

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen