Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

Wanneer u op zoekt bent naar een gedegen en professioneel verhuisbedrijf in de regio van ‘s-Hertogenbosch moet u bij SARS Verhuizingen en Verpakkingen B.V. wezen. Wij zijn een gevestigde naam binnen de markt van verhuizingen. Wij zijn dan ook al actief vanaf 1872. Onze slogan luidt niet voor niets dat wij ervoor zorgen dat alles op de plaats van bestemming komt. Met een breed arsenaal van verschillende diensten kunnen wij u altijd voorzien in uw wensen en behoeftes. Wij gaan met de nodige zorg om met uw producten, wij kunnen u zodoende ook voorzien in uw bedrijfsverhuizing of de opslag van uw goederen.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Een professioneel verhuisbedrijf uit ‘s-Hertogenbosch met jarenlange ervaring

Dat u met een goed gevoel kan terugkijken op onze samenwerking is voor ons als bedrijf het belangrijkste. Wij vinden het dan ook zeer voornaam dat uw goederen op een juiste wijze de plek van bestemming bereiken. Tevens kunnen wij u als verhuisbedrijf voorzien in meerdere diensten, u kunt hierbij denken aan onder andere:

Dit is slechts een kleine greep uit ons ruime en diverse assortiment. Wanneer u meer wilt weten over bijvoorbeeld de dienst bedrijfsverhuizing die wij aanbieden, vertellen wij u graag over onze diverse en uiteenlopende mogelijkheden.

Wij zijn u graag van dienst

Wilt u meer weten over ons als verhuisbedrijf, of onze diensten zoals het uitvoeren van een bedrijfsverhuizing? Dan kunt u ons gemakkelijk en snel bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 073-6211648. Wij vertellen u dan over de verschillende diensten en wat de bijkomende specificaties hiervan zijn. Wij hopen u dan ook snel eens te mogen spreken!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen