Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Verhuisbedrijf Brabant

Verhuisbedrijf Brabant

Sars Verhuizingen & Verpakkingen is een professioneel en erkend verhuisbedrijf in Brabant. U kunt er bij ons altijd op vertrouwen dat alles veilig en snel op plaats van bestemming aankomt. U kunt ons inschakelen voor verschillende zaken rondom verhuizingen en verpakkingen. Denk hierbij niet alleen aan particuliere verhuizingen, maar ook aan bedrijfsverhuizingen, het verhuizen van machines, alsook opslag, transport en professionele exportverpakkingen. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Sars Verhuizingen & Verpakkingen: erkend verhuisbedrijf in Brabant

Wij zijn niet voor niets een erkend verhuisbedrijf in Brabant; u kunt bij ons altijd vertrouwen op de beste service. U vindt onze basis in ‘s-Hertogenbosch, maar wij kunnen door het gehele land verhuizingen en transport verzorgen. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen, omdat u net een nieuw huis gekocht heeft? U heeft natuurlijk een weloverwogen keuze gemaakt voor uw nieuwe huis. Dan wilt u ook graag dat uw spullen veilig verhuisd worden. Wij kunnen dit voor u regelen; ook kunnen we tegelijkertijd een opslag regelen als uw woning nog niet direct betrokken kan worden.

Bedrijfs- en machineverhuizingen

Ons verhuisbedrijf in Brabant kan ook uw gehele bedrijfsverhuizing verzorgen. Wij maken dan een compleet plan van aanpak en draaiboek om de bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij begrijpen dat uw bedrijf zo snel mogelijk en zo goed mogelijk verhuisd moet worden. U kunt dit aan ons toevertrouwen. Ook als er machines verhuisd moeten worden kunt u ons inschakelen; wij hebben het juiste materieel om dit te verzorgen. Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen