Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Transportkist hout

Transportkist hout

Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ’s-Hertogenbosch verzorgt verschillende soorten verpakkingsvormen zoals een transportkist van hout. Wij kunnen het hele proces van transport voor u verzorgen. Wij hebben namelijk een wagenpark met daarop verschillende voertuigen zodat wij altijd de juiste vorm van transport voor u klaar hebben staan. Wilt u een transportkist van hout laten maken en vervoeren, ook dat is mogelijk. Wij maken deze houtverpakkingen namelijk zelf en kunnen deze daarna in grote getale vervoeren met onze trailer met schuifzeil van 13,6 meter!

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Een transportkist van hout voor het vervoeren van uw goederen

Om uw goederen te transporteren kunnen wij bijvoorbeeld een transportkist van hout maken.  Wij kunnen verschillende soorten houtverpakkingen regelen waardoor uw goederen altijd veilig vervoerd kunnen worden. Wij maken dan een houten kist of krat speciaal op maat voor uw goederen. Het is dan ook mogelijk om deze transportkist van hout te voorzien van antioxidatie of vochtabsorberende middelen zodat uw goederen veilig en beschermd aankomen op plaats van bestemming.

ISPM-15 certificatie

Als wij voor u een transportkist van hout maken dan voldoet deze aan de ISMP-15 eisen. Dit betekent dat ons hout altijd behandeld is met een Methylbromide begassing of een Heat Treatment. Op deze manier kunnen we handelsbelemmeringen voorkomen en kunnen onze goederen in houten verpakkingen overal ter wereld ingevoerd worden. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen