Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Machines verplaatsen

Machines verplaatsen

Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ‘s-Hertogenbosch kan veilig en snel machines verplaatsen, bijvoorbeeld bij een bedrijfsverhuizing. Wij verzorgen particuliere verhuizingen maar ook bedrijfs- en fabrieksverhuizingen. Daarnaast verzorgen wij ook verschillende soorten transport en houtverpakking, en kunt u bij ons ook terecht voor opslag. Bij dit alles staat hetzelfde centraal: wij gaan veilig met uw goederen om en zorgen ervoor dat deze bij verhuizing en transport zo snel mogelijk aankomen op plaats van bestemming.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Machines laten verplaatsen bij verhuizing nabij ‘s-Hertogenbosch

Het klinkt misschien makkelijk, maar machines verplaatsen tijdens een verhuizing is een vak apart. Wij begrijpen dat uw bedrijf niet zomaar stil kan komen te liggen bij een verhuizing. Daarom verzorgen wij een gedegen verhuisplan. Wij kunnen een geheel draaiboek maken en tijdens de samenwerking heeft u altijd te maken met één aanspreekpunt. Als we machines moeten verplaatsen, schakelen we altijd onze specialisten in. Deze specialist is erg vakkundig en weet alles over het verhuizen, verplaatsen, monteren en demonteren van machines, zodat al uw goederen, inclusief kostbare machines, veilig aankomen op plaats van bestemming.

Het juiste transport

Voor een bedrijfsverhuizing is het juiste transport nodig. Wij hebben een wagenpark met daarop verschillende voertuigen zodat we altijd transport op maat kunnen bieden. Variërend van een bestelbus tot een trailer van 13 meter, wij hebben het voor u klaar staan. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen