Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Internationaal vrachtwagen transport

Internationaal vrachtwagen transport

Voor internationaal vrachtwagen transport schakelt u Sars Verhuizingen & Verpakkingen in. Wij zijn namelijk een erkend verhuisbedrijf maar doen nog veel meer dan alleen particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Zo kunt u ons ook inschakelen voor houten kisten op maat, die voldoen aan de ISPM 15 norm, voor overdekt en verwarmd transport en internationaal vrachtwagen transport. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Internationaal vrachtwagen transport door Sars Verhuizingen & Verpakkingen

Voor internationaal vrachtwagen transport kunt u met een gerust hart Sars Verhuizingen & Verpakkingen inschakelen. We beschikken namelijk over verschillende voertuigen en hebben voor ieder transport de juiste wagen. Gaat het om een kleine vracht? Dan zetten we onze 15 m3 bestelwagen in. Gaat het om een erg grote vracht, dan hebben we een schuifzeil trailer van 13,60 meter beschikbaar. Als uw goederen gehesen moeten worden dan kunnen we dat ook voor u regelen. Hiervoor hebben we namelijk een motorwagen met 19 ton/kraan waarmee we zelf zware vracht kunnen laden en lossen.

Betrouwbare verpakkingen

U kunt uw vracht laten verpakken door onze betrouwbare houten exportkisten. Deze zijn ISPM 15 gecertificeerd wat betekent dat ons hout voldoet aan alle exporteisen en dus alle handelsbelemmeringen voorkomen worden. Voor meer informatie over ons internationaal vrachtwagen transport en onze verpakkingen kunt u contact opnemen door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen