Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Huisraad opslaan container

Huisraad opslaan container

Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ’s-Hertogenbosch kan uw huisraad veilig tijdelijk opstaan in een bewaakte container. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf en kunnen uw verhuizing tot in de puntjes regelen. Wilt u tijdens uw verhuizing tijdelijk uw huisraad opslaan in een container? Ook dat kunnen we voor u verzorgen.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Uw huisraad tijdelijk opslaan in een bewaakte container

Gaat u verhuizen? Is uw huidige woning al verkocht maar is uw nieuwe woning nog niet helemaal klaar? Kunt u hierdoor niet al uw spullen kwijt in uw nieuwe huis? Sars Verhuizingen & Verpakkingen verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes, wat betekent dat u ook een deel van uw huisraad bij ons kunt opslaan in een bewaakte container. Wij hebben opslagcontainers van 10m3 en er zijn verschillende mogelijkheden om uw huisraad bij ons op te slaan:

  • Wij laden de inboedel aan huis
  • We bezorgen de containers bij u thuis, zodat u ze zelf kunt laden
  • U brengt uw op te slagen goederen bij ons, om in onze loods alles te laden

Voordelen van het laden aan huis

Als u uw huisraad gaat opslaan in een container van Sars Verhuizingen & Verpakkingen, raden wij altijd aan om ervoor te kiezen om uw goederen aan huis te laden. Hierdoor is er namelijk geen vrachtwagen of aanhanger nodig voor vervoer, laadt u direct in de container en heeft u uw container zo dicht mogelijk aan de voordeur staan. Daarnaast heeft u ook alles in één opslag. Bent u geïnteresseerd in een container voor opslag, neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen