Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Houten verpakkingskisten

Houten verpakkingskisten

Sars Verhuizingen & Verpakkingen maakt houten verpakkingskisten voor het transporteren van vracht naar het buitenland. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf gevestigd in ’s-Hertogenbosch en u kunt bij ons dan ook voor verschillende diensten terecht. Zo verzorgen wij particuliere verhuizingen maar ook complete bedrijfsverhuizingen en het verhuizen van grote en zware machines. Daarnaast kunt bij ons ook terecht voor verwarmde en overdekte opslag. Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Houten verpakkingskisten van Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ‘s-Hertogenbosch

Wij maken kwalitatief hoogwaardige houten verpakkingskisten die voldoen aan de ISPM 15 norm. Wij gebruiken namelijk hout dat van tevoren behandeld is met Heat Treatment of Methylbromide begassing. Op deze manier worden handelsbelemmeringen in het buitenland voorkomen en kunnen we uw vracht naar elk gewenst land transporteren. Daarnaast kunnen wij uw houten verpakkingskisten op maat maken. We kunnen deze eventueel ook voorzien van antioxidatie of vochtabsorberende middelen.

Het complete traject

Wij verzorgen niet alleen de houten verpakkingskisten geheel op maat, wij kunnen het gehele traject van transport voor u verzorgen. Wij zorgen er met onze snelle en betrouwbare service graag voor dat uw vracht veilig op plaats van bestemming aankomt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel hiervoor naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen