Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Houten kisten op maat

Houten kisten op maat

Bij Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ’s-Hertogenbosch bent u aan het juiste adres voor houten kisten op maat. Al jaren zijn wij een gespecialiseerd transport- en verhuisbedrijf. Iedere verhuizing kunnen wij aan, zo vervoeren wij alle goederen via onze houten kisten. Naast het verhuizen en transporteren in houten kisten, zijn wij ook dé specialist op het gebied van particuliere verhuizingen en zakelijke verhuizingen. Voor ons is niks te gek, en wij gaan dan ook geen uitdaging uit de weg. Zo vervoeren wij ook de zwaarste machines. Naast het verhuizen is Sars ook gespecialiseerd in opslag voor uw goederen.

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Uw houten kisten op maat zijn voorzien van een ISPM 15 keurmerk

Bij Sars vervoeren wij uw goeden door middel van houten kisten op maat. Het maakt niet uit wat u vervoert wilt hebben, wij verpakken dit in houten kisten zodat uw goederen veilig aankomen. Met Sars komen al uw goederen dus veilig op hun bestemming aan. Onze houten kisten op maat kunnen wij voorzien van vele extra’s waaronder vochtabsorberende middelen of antioxidatie. Dit zorgt ervoor dat uw vracht beschermd wordt tegen onder andere vocht schade. Sars is een erkend bedrijf dat gebruikt maakt van houten kisten met ISPM 15 gecertificeerd hout. Dit ISPM 15 keurmerk houdt in dat het met een warmte behandeling en methylbromidevergassing is bewerkt. Met dit keurmerk kan gewoon internationaal transport gedaan worden, zonder hierdoor handelsbelemmeringen te ondervinden.

Laat uw goederen vervoeren

Naast het vervoeren in houten kisten op maat, kunnen wij ook een gehele verhuizing of verplaatsing realiseren. Dit kan ook naar het buitenland, zo hebben wij voor ieder verhuisprobleem een oplossing. Zo kunt u altijd rekenen op Sars als het aankomt op verhuizingen- en verpakkingen. Vraag naar de mogelijkheden voor het transporteren en vervoeren van uw goederen. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-6211648.

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht

Sars Verhuizingen & Verpakkingen