Neem contact met ons op!

U kunt altijd rekenen op onze snelle, veilige en betrouwbare service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en u kunt bij ons ook terecht voor transport en opslag. Daarnaast zijn wij een erkend verhuisbedrijf en kunt u bij ons dus vertrouwen op de beste kwaliteit.

Allround erkende verhuizers

Vervoer en transport naar elke locatie

Veilig, betrouwbaar en snel

Home » Houten exportkisten

Houten exportkisten

Voor houten exportkisten van de beste kwaliteit bent u bij Sars Verhuizingen & Verpakkingen in ’s-Hertogenbosch aan het juiste adres. Bij ons staan veiligheid, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel en dat vindt u terug in al onze diensten. Wij maken houten exportkisten van de beste kwaliteit, maar leveren ook een erg klantvriendelijke service als het gaat om particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Wij horen graag wat we voor u kunnen doen!

Bel ons:073-6211648 Neem vrijblijvend contact op

Houten exportkisten zonder handelsbelemmeringen

Wij maken houten exportkisten op maat. Dat betekent dat wij voor elke soort vracht houten exportkisten kunnen maken die precies hiervoor gemaakt zijn! Dit geldt ook voor speciale vracht: wij kunnen de houten exportkisten bijvoorbeeld voorzien van antioxidatie of vochtabsorberende middelen om uw vracht veilig te kunnen bezorgen. Onze houten exportkisten zijn daarnaast gemaakt van hout dat voldoet aan alle eisen die gesteld zijn in de ISPM 15 norm. Dit betekent dat dit hout behandeld is met Heat Treatment of Methylbromide begassing waardoor handelsbelemmeringen naar het buitenland voorkomen worden.

Transport naar het buitenland

Wij kunnen uw houten exportkisten op maat met uw vracht ook transporteren naar het buitenland. Wij zijn er namelijk voor het totale traject! Wij zorgen er graag voor dat alles veilig en snel aankomt op plaats van bestemming. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor opslag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 073-6211648. Wij horen graag hoe we u van dienst kunnen zijn!

Heeft u vragen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier!

  • Velden met een * zijn verplicht